Menu

Corona update fra klubben (Opdateret 10/5-2020)

image
Pinkii
11. maj 2020 kl. 01:07

"Utilfreds med genåbning af breddefodbolden: Det har ingen værdi - I regeringens genåbning af samfundet savner dansk breddefodbold fokus på manglende baneplads til medlemmerne. Der må være maksimalt være ti personer på en 11-mands bane, der måler 105 gange 68 meter. Det er grundet Rigspolitiets anvisninger ikke tilladt at dele en 11-mands bane op i flere arealer, og man skelner ikke mellem en større og mindre bane, bekræfter Lars Albæk, formand for DBU Bredde"

www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/firkantede-coronaregler-haemmer-aabning-af-breddefodbold

 

Ovenstående giver også store udfordring med banefordelingen i Herning Fremad. Vi kan ikke finde plads til jeres ønsker om træning som reglerne er p.t. Derfor er vi desværre ikke klar til at sætte Corona træningen i gang.

DBU arbejder på at få ændret anvisningerne, så det er tilladt at dele en 11 mands bane op i 2 eller 4 områder. Vi håber på godt nyt fra DBU i starten af næste uge (20), så vi kan starte træning mandag d. 18. maj.

Vores DS-hold er stadig i spil til at deres turnering bliver genoptaget, da DS spiller under divisionsforeningen. Derfor har klubben prioriteret, at de gerne må starte træning op i uge 20, under de gældende regler.

Når vi har overblik over antallet af spillere der må være pr. bane/område, så kridtes områderne op og der laves en baneplan og oversigt, så alle ved hvor og hvornår de skal træne.

Der bliver samtidig lavet en Herning Fremad guide omkring før, under og efter træning på vores anlæg.

De bedste hilsner
Herning Fremads Bestyrelse