Menu

Drømmer du om at blive fodboldtræner ?

image
Pinkii
22. maj 2020 kl. 14:19

Lad fodboldtrænerlinjen på ISI Idrætshøjskole være dit springbræt til fremtiden. Her er en unik mulighed for at kombinere en skræddersyet fodboldtræneruddannelse med et højskoleophold, og det gælder uanset hvor meget erfaring du har.

 

På fodboldtrænerlinjen får du den bedste kombination af fodbold, træneruddannelse og fede oplevelser i fællesskab med andre. Som noget nyt har du en enestående mulighed for at komme med på en fodboldrejse udover det sædvanlige. Turen går nemlig til Uganda for at besøge et fodboldakademi for nogle af landets mest lovende talenter. En unik chance for at opleve en anden fodboldkultur i en fremmed verden. Ved siden af en masse fodboldundervisning vælger du også imellem et hav af spændende idrætsfag samt inspirations- og højskolefag, hvor der er noget for enhver smag.

 

Sammen med underviserne på trænerlinjen er det meget den sparring trænerne kan få via undervisningen ISI finder vigtig - og ganske unikt. Det er muligheden for at få snakket/diskuteret fodbold generelt. Det er en bevidstgørelse omkring hvordan de vil være som træner. Hvilket niveau trænerne sigter efter, og hvilken aldersgruppe de passer bedst til. 

 

Det er den daglig snak omkring træningsøvelser, og de konflikter der kan opstå i trænings- og kampsituationer. Det er alle de gode ideer der kommer i spil, når vi som gruppe lader fantasien få plads. Det er evalueringen efter en overstået træning på højskolen, som der nok ikke altid er tid til i klubben, men som er vigtig for en ung træner ikke altid at stå alene med.

 

Udover det praktiske er der selvfølgelig en masse teori, hvor ISI selvfølgelig bruger noget af DBU's materiale, men trækker i høj grad også på de personlige erfaringer instruktørerne har med ind. Desuden kigger vi også på hvordan fodbolden udvikler sig international både for børn og for voksne, det sker via kampanalyse i vores "teorilokale" på skolen.

 

Klik her for yderligere info vedr. tilmelding / optagelse https://www.isi.dk/hoejskolen/linjefag/fodboldtraener

Er man allerede i en funktion i klubben som f.eks. træner eller spiller, kan det tilrettes i samråd med ISI, således opholdet stadig kan kombineres med klub funktionen.

Med sportslig hilsen

ISI og Herning Fremad

Luk