Menu

FREMADs OLD BOYS inviterer til ÅBEN Træning tirsdag d. 3 september kl. 10.00

image
Pinkii
30. august 2019 kl. 16:08

HERNING FREMAD OLD BOYS inviterer til ÅBEN Træning tirsdag d. 3 september 10.30 - mødetid 10.00.

Anledningen er den nationale Fodbold Fitness-uge, hvor voksne landet over giver motionsfodbolden et skud. Alle kan være med. Det gælder både tidligere spillere, og dig der aldrig har rørt en fodbold før.

 Tirsdag d. 3 september fra klokken 10.30 er det muligt for alle at prøve kræfter med MOTIONSFODBOLD. Det sker, når Herning Fremad inviterer voksne 60+ på alle niveauer til en gratis træningstime med sociale kampe for alle aktive og passive.

Alle er velkomne og alle kan være med – uanset niveau. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at spille fodbold før eller ej, og klubben står klar til at tage godt imod alle, der møder op på dagen. Vi håber, at så mange som muligt vil kigge forbi til en sjov dag med sved på panden, så tag endelig venner, familie, naboer eller kolleger under armen,” siger Peter Buch.

I anledning af Herning Fremad´s Old Boys 75 års jubilæum ugen efter d. 11 september er vi efter træningen vært ved en Grillpølse til de fremmødte.

Det er ikke nødvendigt at investere i fx fodboldstøvler – der kan sagtens spilles i almindelige kondisko. Det kræver heller ikke særlige forudsætninger – eller god form – at være med.

Arrangementet afholdes som en del af Bevæg dig for livet-fodboldsamarbejdet mellem DGI og DBU, der har som mål at få endnu flere voksne til at afprøve fodbold som motionsform.

 Læs mere på www.bevaegdigforlivet.dk/fodbold

Fakta:

* 3 september kl. 10.30

* Herning Fremad, Ringkøbingvej 66, Herning

Kontakt:

Peter Buch 20192565

Niels Bak-Jensen 61556081

Aage Rønfeldt 42436869

 

Luk