Fremragende holdpræstation, sikrer overbevisende sejr i U16 Liga1

20. august 2017 kl. 20:18
Regn i lår-fede stråler og sol med høj UV-index, førte til Fremad sejr

Kort om kampen:

Herning Fremads U16 Liga 1 hold, stod i lørdag d. 19. august over for Hjørring IF på Teglpark Stadion i Herning.

Fra kampens start kom udeholdet med god fysisk og havde også i de første minutter et spillemæssigt overtag. Det tog dog ikke Herning Fremad længe at få kontrol over kampen. Efter 12 minutters spil fik Herning Fremad spillet hurtigt kombinationsspil fra kanten til midten, hvilket resulterede i en afslutning fra kanten af feltet. Bolden gik i nettet. 1-0 til hjemmeholdet. Herning Fremad lukkede flot af defensivt og generede masser chancer. Stillingen ved halvleg var dog fortsat kun 1-0 til hjemmeholdet.

I anden halvleg fortsatte Herning Fremad med et solidt spilovertag. Hjørring IF fortsatte med masser af god fysik og fight. Herning Fremad leverede gode kombinationer og løb, samt masser af fight. Holdene sikrede en yderst seværdig fodboldkamp. Efter 62 minutter fik Fremad straffespark, der blev omsat til mål. Efter 68 minutter øgede Fremad føringen til 3-0 efter en god dybdebold og en fin afslutning.

Slutresultatet blev i det 80. minut sikret ved hurtig omstillingsspil, en god pasning og en klinisk afslutning.

Fra start til slut leverede drengene fra Herning Fremad en fremragende holdpræstation. Der var opbakning fra holdkammeraterne i alle både defensive og offensive aktioner. En rigtig flot kamp, på et højt niveau, fra de lokale drenge.

Næste kamp er udekamp mod AAB søndag d. 27. august kl.13.00 i Aalborg.