Herning Fremad sikrer en sikker 1-6 sejr via en flot holdpræstation

Jens Henrik Horslund & Thomas Bøg Petersen (Billeder: Rudi Rolighed)
25. september 2017 kl. 12:28
kontrolleret spil og høj fokus på kynisme

Kort om kampen:

Herning Fremad U16 LIGA 1 tog lørdag morgen på en dagsrejse til udekampen mod Hjørring IF. Hjørring IF er et hold, der har præsteret flot, senest med sejre over henholdsvis AaB og Randers Freja, efter en mindre god sæsonstart. Så det var et formstærkt mandskab fra Nordjylland, som de midtjyske knægte skulle møde.

Trods den lange tur så var Fremad knægtene 100% klar fra start og fik hurtigt lagt et godt pres på hjemmeholdet. Dette udmøntede sig allerede efter 4 minutter i en scoring. Herning Fremad leverede igen på et flot højt niveau og skabte masser af målchancer via godt kombinationsspil. Herudover var effektiviteten foran mål høj og i den defensive del blev der samtidigt lukket godt af. Stillingen ved halvleg var 0-3 til Herning Fremad.

I anden halvleg fortsatte Fremad den gode kollektive præstation, og der var ikke tvivl om, hvor de tre point ville ende. Herning Fremad dominerede kampen fra start til slut, selvom også Hjørring IF via fysik og forsøg på gennembrud arbejdede hårdt for sagen. I anden halvleg blev der, som i første halvleg, scoret tre Fremad mål. Hjørring IF fik bolden i nettet en enkelt gang. En flot udesejr på 1-6 var dermed resultatet for de lokale knægte fra Herning, da dommerens fløjte lød for sidste gang i kampen.

Næste weekend er der topkamp, hvor Herning Fremad, der ligger nummer 1 i puljen, tager i mod AAB, der ligger nummer 2. Kom og støt de lokale knægte kl. 14.00 lørdag d. 30. september 2017 i Herning Fremad.

Tak til B2B Gaver, Dorthe mht. at familie sponsere sandwich til holdet, så de kunne få noget at spise efter den lange tur til Hjørring og kamp.
Det er vi rigtig glade for og igen mange tusind tak.

Stor tak til Nadias Sandwich i Hjørring og tidligere i Aalborg, at I er klar på at have 30-36 sandwich klar til betaling og afhentning på de aftalte tidspunkter.
Spillerne har virkelig nydt dem og vi skal nok nok også have fra dem når vi skal til Gistrup lørdag 8 dage.