Jens Henrik Horslund & Thomas Bøg Petersen (Billeder: Rudi Rolighed)
04. september 2017 kl. 21:15
Mange offensive omstillinger til Fremad - betød 6 mål og mange flotte opspil.

Kort om kampen:

Herning Fremads U16 Liga 1 hold bød LKB/Gistrup velkommen til det midtjyske lørdag d. 2. september 2017. Det blev en dag, hvor der var lang vej hjem for udeholdet.

Herning Fremad kom igen godt ud til kampen og fortsatte den flotte sæsonstart med flot kombinationsspil og god fight. LKB/Gistrup var fint med i kampens indledning og bed kampen igennem godt fra sig fysisk. Efter 20 minutter fik hjemmeholdet hul på bylden rent målmæssigt. En flot dribletur på midten og en aflevering i dybden gav en 1 mod 1 situation med målmanden, der blev omsat til mål. Opskriften var stort identisk omkring målet til 2-0 efter 35 minutters spil. 2-0 var også stillingen ved halvleg.

I anden halvleg kom knægtene fra Fremad igen godt ud og allerede efter 10 minutters spil havde Fremad udbygget føringen til 4-0. Første mål udløst af et frispark udenfor feltet og på returbolden en høj bold bagom forsvaret. Andet mål på et godt indlæg fra kanten til bagstolpen. Begge mål flot eksekveret af Fremad. Efter 76 spilminutter udbyggede Fremad føringen efter et rigtig flot gennemspillet angreb med masser af hurtige kombinationer, offensive udfordringer og gode løb. Slutresultatet 6-0 blev sikret efter 80. minutter, hvor Fremad blev efterladt med for meget plads omkring LBK/Gistrups felt, hvilket blev udnyttet effektivt.

En flot kamp af alle knægte både offensivt, hvor der blev scoret mange mål, og defensivt, hvor nullet blev holdt. Stærkt.

Næste kamp er lørdag d. 9. september 2017 på udebane mod Randers Freja, hvor det gælder om at holde benene på jorden, hovedet koldt og fortsætte med det flotte spil og den gode fight.