Menu

Klubinfo

Herning Fremads historie er historien om en by og en klub i stadig udvikling. Klubben af i dag er funderet på en lang tradition for initiativ, engagement og fightervilje der er kendetegnende for Herning og for byens klub. 

Denne gennemgang af klubbens historie fra 1918 til i dag, er langt fra fyldestgørende og yder ikke fuld retfærdighed overfor alle de mennesker der har viet deres liv og sjæl til klubben op gennem årene.1.halvdel fra 1918 til 1950 er langt hen ad vejen taget fra JBUs udgivelse fra 1950: Jysk Fodbold i Fortid og Nutid. 

Beskrivelsen af den efterfølgende periode i 2.afsnit, er resultatet af den research der lå bag JBUs anmodning om materiale til den aktuelle udgave af førnævnte værk. Der vil løbende ske en bearbejdning af siden, således at der vil blive plads til endnu flere detaljer, personligheder, begivenheder og hændelser.  Jeg vil opfordre alle der har anekdoter, oplysninger og gamle billeder, der kunne have relevans for dette historiske rids af Herning Fremads historie, også gerne fra nyere tid, til at fremsende materialet, gerne via mail til: fremad@herningfremad.dk eller aflevere det i klubhuset på Ringkøbingvej.

Under Klubbens værdier har vi forsøgt at beskrive nogle af de normer og værdier vi ønsker, skal være væsentlige faktorer i dagligdagen i Herning Fremad.

Æresmedlemmer i klubben kan du se under tilsvarende menupunkt. Der finder du oplyst i hvilket år æresmedlemmet er udnævnt af generalforsamlingen.

Luk