Herning Fremad fastholder førstepladsen i U16 LIGA1 efter overbevisende spil og sejr over SIF

image
Jens Henrik Horslund & Thomas Bøg Petersen (Billeder: Rudi Rolighed)
17. september 2017 kl. 19:28
Et dumt straffe og lidt for offensivt spil fra Fremad i 2. halvleg, gav SIF 2 scoringer

Kort om kampen:

Herning Fremads U16 LIGA1 skulle i hjemmekampen mod Silkeborg IF rejse sig efter den skuffende indsats i sidste weekend udekamp mod Randers Freja, hvor Fremad led sæsonens første nederlag.

Herning Fremad havde lært af lektien og kom stærkt ud til kampen. Allerede efter 23 minutters spil var hjemmeholdet foran med 3-0. Det var konsekvensen af en god indstilling og et solidt spilovertag. Silkeborg IF kom dog også med gode aktioner, kom lidt bedre med i kampen efter de tre mål til fremad og fik også genereret flere fine målchancer. Der skulle dog et dømt straffespark til før SIF i slutningen af første halvleg fik reduceret. Stillingen ved halvleg var 3-1.

I anden halvleg fortsatte Herning Fremad med godt spil og solid fight. SIF fik lidt hjælp via et noget tyndt gult kort til Fremad. Endvidere blev Fremad snydt for et meget tydeligt straffespark. Men trods denne modstand, samt en reducering fra SIF, holdte fremaddrengene fokus og udbyggede føringen til slutresultatet 4-2. Fremad havde flere 100% chancer, så sejren kunne nemt have været større, men flot kamp af drengene og en velfortjent sejr, der sikrer, at førstepladsen i puljen fortsat bliver i Herning.

Næste weekend står den på en lang tur nordpå, hvor drengene møder Hjørring IF på udebane. En kamp hvor drengene igen skal være klar, da Hjørring er kommet godt igen i de seneste to kampe med sejre over henholdsvis AAB og Randers Freja.